Over ZevTex B.V.

ZevTex BV is in 2014 ontstaan uit een samenwerking van Sarasani Texel en Linoled BV uit Zevenhuizen zh.

Sarasani Texel heeft jarenlange ervaring in technisch onderhoud van groot materieel en visserij op Texel. Van daaruit kwam de vraag voor led verlichting op een van de Texelse kotters. Sarasani Texel deed al zaken met Linoled BV voor de levering van voornamelijk led werklampen en led schijnwerpers dus kwam de vraag voor een oplossing betreffende de kotters. Door de jarenlange ervaring van Linoled BV met diverse fabrikanten van led verlichting werd er gezocht naar een duurzame oplossing voor de kotters. Uit deze samenwerking is uiteindelijk ZevTex BV ontstaan.

In eerste instantie zijn we gaan testen met complete bestaande led floodlights. Echter na een jaar varen met de led floodlight had het zoute zeewater een dusdanige aanslag gepleegd op de behuizingen dat we verder zijn gaan zoeken naar een betere oplossing. Uit ons onderzoek bleek dat de bestaande armaturen nog perfect geschikt waren om nog jaren mee te gaan. Op basis daarvan hebben we een led ombouwset ontwikkeld welke perfect in de bestaande armaturen passen. We maken daarbij gebruik van de beste zeewaterbestendige materialen die er zijn.

De gebruikte materialen worden door ons zelf geïmporteerd dan wel in Nederland gefabriceerd. De assemblage wordt in eigen beheer gedaan. Op deze manier kunnen we de allerbeste kwaliteit bieden.

Wilt u een demonstratie van een door ons omgebouwde floodlight, neem dan vrijblijvend contact met ons op.