led ombouwset zevtex.nl

Led ombouwset

Een led ombouwset is de ideale oplossing voor wanneer u de oude verlichting van uw kotter, vissersschip of ander (zeewaardige) schip wilt verduurzamen. Het zorgt voor een stabiele en betrouwbare lichtbundel, waar u ook in slechte weersomstandigheden goed zicht mee heeft. Gewone halogeenverlichting gaat namelijk snel kapot in vergelijking met led. Dat komt doordat deze veel meer te lijden heeft door schokken en trillingen. Ook het voortdurend blootgesteld worden aan regenwater en opspattend zeewater, zijn invloeden die bijdragen aan het sneller kapot gaan van de verlichting. Door het plaatsen van een led ombouwset heeft u een veilig en voordelig alternatief aan boord dat zorgt voor een goede verlichting, ook op volle zee. Het is daarnaast ook economisch interessant, aangezien het stroomverbruik fors lager ligt en u de accu van de boot daardoor minder belast.

TL ombouwen naar led

Wilt u de verlichting van tl ombouwen naar led? Dan is dat een slimme overweging, zowel voor het besparen op energie, als op het installeren van verlichting die ontzettend lang meegaat. De levensduur van ledverlichting is namelijk veel hoger, en voorkomt daardoor dat u om de zoveel tijd lampen moet verwisselen. Zeker op volle zee, bij slecht weer, is dat een vervelende klus. Halogeenlampen zullen door trillingen en schokken zeer snel beschadigd raken. Door te kiezen voor een set met tl-verlichting, heeft u de garantie op een veel stabieler systeem. Bij ZevTex hebben wij complete ombouwsets die al voorzien zijn van een breedstraler of verstraler, de driver en de nodige bevestigingsmaterialen. Na de aanschaf van de vervangingsset van led naar keuze, kunt u de oude tl-verlichting dus snel en eenvoudig ombouwen naar de moderne led uitvoering.

Goede led ombouwset en vervangingsset

Een goede led ombouwset en vervangingsset voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken. In de eerste plaats is het van belang dat de complete set bestand is tegen vochtige omstandigheden. Hemelwater of opspattend zeewater bijvoorbeeld, mogen geen kans krijgen om schade toe te brengen. Door de hoogwaardige afdichting en het aanbrengen van een speciale coating heeft u daar met onze sets altijd een geschikte oplossing voor. Ook heeft u met een goede led ombouwset de garantie over een stabiele en veilige lichtbron die in vergelijking met halogeenverlichting veel betrouwbaarder is, ook onder de zwaarste omstandigheden. Doordat deze vorm van verlichting gebruik maakt van een veel lager wattage ligt het stroomverbruik ook aanzienlijk lager.

Led ombouwset kopen

Er zijn een aantal redenen waarom een led ombouwset kopen een verstandige keuze is: in de eerste plaats is deze vorm van verlichting in vergelijking met halogeen ontzettend duurzaam. De lampen van een led-module set hebben namelijk een veel hogere levensduur en zijn veel minder gevoelig voor slijtage, waardoor u deze ook veel minder vaak hoeft te verwisselen. Daarnaast is het verbruik van ledverlichting een stuk lager, zodat de accu van het schip ook langer meegaat. Wilt u een nieuwe led ombouwset kopen waar u op kunt vertrouwen, dan is het ook mooi meegenomen dat u er bij ons altijd een vaste lage prijs voor betaalt.

Wat zijn led ombouwsets?

Led ombouwsets zijn specifiek ontwikkeld om de huidige halogeenverlichting om te bouwen naar ledverlichting. In veel gevallen wordt gebruik gemaakt van bestaande armaturen van Aqua Signal, Lightpartner en Norselight. Met een ombouwset heeft u het grote voordeel dat deze armaturen in de meeste gevallen niet verwijderd hoeven te worden, maar slechts omgebouwd: dat scheelt naast extra werk ook aanzienlijk in uw portemonnee!

Wat kosten led ombouwsets?

De kosten van led ombouwsets variëren afhankelijk van een aantal factoren waarbij het belangrijkste verschil zit in het aantal lampen in de armatuur en het wattage per lamp. Meestal ligt de prijs het laagst bij een armatuur met één lamp met een wattage van 30 watt. Wilt u een module plaatsen met twee ver- of breedstralers van 60 watt? Dan ligt de prijs uiteraard hoger.

Waar koop je led ombouwsets?

Wanneer u op zoek bent naar een Led ombouwset, bent u bij ZevTex aan het juiste adres. In de eerste plaats hebben wij door onze jarenlange ervaring met het ombouwen van armaturen de kennis in huis om altijd met een passende oplossing te komen. Of het nu gaat om het vervangen van bestaande armaturen voor kotters of het plaatsen van nieuwe ledverlichting, bij ons zit u goed. Onze led ombouwsets zijn scherp geprijsd en u kunt deze ook nog eens makkelijk zelf plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

Gratis verzending vanaf € 150,- binnen NL  Altijd scherp geprijsd  Ruim 12 jaar ervaring  Bestaand armatuur in 15 minuten om te bouwen naar LED

Product Enquiry